Телевизия

logo-M-Digital_shadow
Цифровата телевизия – MDIGITAL на MSAT Cable се базира на супермодерна и актуална цифрова платформа от Ново поколение. Предимствата са по-доброто качество на картина и звук, възможност потребителите да гледат най-гледаните програми с разнообразно съдържание – филмови, спортни, новинарски, музикални и много детски програми. Възможност да се гледат HDTV програми /телевизия с висока резолюция/ – надминаваща в пъти стандартното качество на картина и звук. Високо качествени ТОП радиостанции, възможност за мултифункционално управление на телевизията с опция за родителски контрол, опция – любими и предпочитани услуги, аудио превод и субтитри на няколко езика за повечето телевизионни програми, EPG – електронен справочник за текущи и предстоящи предавания, smart timer и много други.
В процес на изграждане са интерактивните приложения – PPV (pay per view), VoD (Video on Demand).


През 2020 година интерактивната телевизия бележи нови върхове. Ако преди няколко години управлението й бе все още тромаво, малко канали поддържаха интерактивни функции, а колекции от архиви бяха нещо непознато, днес услуги като тази, явно е преборила и последните останки от неудобствата на своите по-възрастни братя.

През тази година М САТ Кейбъл ЕАД на свой ред стартира супермодерната си IPTV платформа за предоставяне на интерактивна телевизия, наречена MSAT Pro. За да работи, се нуждае от добра Интернет връзка, която, разбира се, може да ви бъде осигурена от същия доставчик! Услугата е базирана само на Интернет и за разлика от по-старото поколение цифрова телевизия не е ограничена от доставчика.

Услугата включва богат набор от интерактивни функции:

mdigital_attt

МСАТ Кейбъл добави и нова услуга в порт фолиото си към интерактивната телевизия, а именно MSAT Pro през web.
MSAT Pro през браузър е web базирана тв услуга, с която можете да гледате интерактивна телевизия на https://play.msatcable.com/ .
Тя включва пакет от 140 подбрани програми и над 50 HD. Услугата може да се гледа освен на компютър, също и през браузър на мобилни устройства (телефон, таблет).

Всички клиенти със сключени договори за интерактивна телевизия – MSAT Pro, получават безплатен достъп до web базираната услуга https://play.msatcable.com/ със своето потребителско име и парола.

Повече за услугата ИНТЕРАКТИВНА телевизия и нейната функционалност можете да намерите ТУК:

mdigital_atttmdigital_attt_2

Translate »